Cone Beam Computed Tomography (CBCT)

Bakke tannlegekontor er glade for å tilby CBCT-røntgen til våre pasienter og henvisende leger og tannleger. Røntgenopptaket gir mer detaljerte strukturer i alle dimensjoner og sikrer våre pasienter best mulig diagnostikk og dermed tilhørende behandling.Dette er ny teknologi innen røntgen som letter diagnostisering fordi man får et bilde som er mer detaljert enn vanlig røntgen. Dersom man ønsker et CBCT-opptak må man henvises fra sin behandlende lege eller tannlege. Dette for å sikre at opptaket er nødvendig. Dersom du er pasient hos oss på Bakke, vil vi henvise direkte til vår radiolog Mats Säll og opptaket tas her på klinikken slik at du slipper å reise. 

CBCT-opptak kan benyttes til de aller fleste. Din tannlege vil ha nytte av CBCT bla. innen felt som 

 • Implantatbehandling
 • Oral Kirurgi
  • Lokalisering av visdomstenner
  • Lokalisering av nerve
  • Kjevebrudd
 • Endodonti
 • Rotresorpsjoner
 • Øre-nese-hals-kasus
 • Kjeveleddsproblematikk

Vår radiolog, Mats Säll, tolker bildene og pasientens behandling planlegges i team for å sikre at behandlingen blir best mulig. 

Vi har ingen ventetid for røntgenbilder og de kan tas når du er hos oss på klinikken. Pris vil variere etter om du har rett på refusjon fra Helfo eller ikke. 

Ny Oppdatering Coronavirus Fredag 20.03.20

Åpningstider (per 20.03.20) er 09-13. Vi ber om telefonkontakt før man møter på klinikken. Les mer her.

20.03.2020

 

Oppdatering Coronavirus

Vi vil løpende følge endringer fra FHI og Tannlegeforeningen. Ønsker derfor å minne om at forandringer kan skje fra dag til dag, da nasjonale retningslinjer og råd stadig endres. Vennligst les her.

15.03.2020

 

Coronavirus

Selv om viruset ikke gir risiko for deg, er det viktig at vi unngår å spredning til de som ikke tåler det. Hjelp oss med dette og les videre instruks her ved å trykke på teksten.

04.03.2020

 

Egenandel

Fra 01.01.20 ble egenandelen for Egenandelstak 2 endret til 2176kr

26.02.2020

 

Studenter under SiT

Studenter under SiT har mulighet til å søke om støtte til nødvendig tannbehandling.

02.12.2019

 

Kjeveleddsproblemer?

Smerter fra kjeveledd kan forplante seg til nakke, skuldre og også forårsake hodepine. Opplys tannlegen din om dette og få tips og råd til hvordan plagene kan bli mindre.

28.10.2019

 

Vurderer du hjemmebleking?

Spør alltid tannlegen din om råd dersom du ønsker å bleke tennene.

27.03.2019

 

Har du begynt på nye medikamenter?

Det er viktig at tannlegen din alltid har oppdatert helseskjemaet ditt. Ta gjerne med medisinliste til neste undersøkelse.

27.03.2019

 

Er du gravid og føler endring i munnen?

Det er vanlig at gravide kan få endringer når det gjelder tennene eller tannkjøttet.

29.01.2019

 

Visste du at du bør skifte tannbørste regelmessig?

Bakterier samler seg i tannkosten og det er viktig å skifte hver måned til hver tredje måned for å unngå å pusse med en skitten tannkost

29.01.2019

 

CBCT

Vi på Bakke tannlegekontor er glade for å tilby CBCT-røntgen til våre pasienter og henvisende leger og tannleger. Røntgenopptaket gir mer detaljerte strukturer i alle dimensjoner og sikrer våre pasienter best mulig diagnostikk og dermed tilhørende behandling.

03.01.2019

 

Usynlig tannregulering

Invisalign retter tennene ved hjelp av en serie med nesten usynlige, avtagbare og spesiallagde skinner. Du bytter selv skinnene hver 14 dag. Underveis vil du selv oppleve hvordan tennene gradvis flytter seg, uke etter uke, mot ønsket sluttposisjon

19.12.2018

 

Tannlege Christine Cesilie Winther

Fra 13.august 2018 begynner Tannlege Christine Cesilie Winther hos oss. Ønsker alle nye og gamle pasienter velkommen

12.07.2018

 

Norske tannleger får toppscore i kundetilfredshet

Første del av EPSI Norges årlige studie av offentlige tjenester i Norge er nå ferdigstilt. Tannlegene opprettholder den høye tilfredshetsskåren fra i fjor.

26.11.2014

Levert av